Dansk Cykel Safari

En tur med Dansk Cykel Safari fører ofte til steder, der ellers kan være svære at komme til.

I særlig grad opsøger vi naturoplevelser, herunder nationalparker og undervejs besøges økologiske gårde m.v. Turene har tit karakter af opdagelsesrejser, og deltagerne plejer ikke at kede sig undervejs! Se de aktuelle ture neden for.

Du kan også få inspiration og hjælp til din cykelferie ved at købe en turpakke (P1-P15). Herved får du know how i form af cykelkort, beskrivelser af cykelruter, fordelagtige overnatninger og praktiske råd. Læs mere under turpakker. Endelig kan du købe cykelkort og guidebøger i Shoppen

Se også vores invitationer på Facebook og find flere idéer til sjove oplevelser i det fri.

Aktuelle cykelsafariture

Cykelsafari langs Vesterhavet juni 2023

Se programmet for turen her


Cykelsafari 2022 til Sverige, Bornholm og Rügen 5. -11. juni 2022

Se programmet for turen her


Kroen i Kliplev

Cykelsafari Nyborg – Tønder 14.-19. juni 2021   UDSOLGT

Se programmet for turen her


Cykelsafari til Unesco Verdensarv omkring Madrid

Der er tale om en rejse gennem store dele af Spaniens historie fra romertiden til nutiden. Vi cykler på små veje mellem store borge, klostre, amfiteatre, akvadukter, bymure forbi steder, der er anerkendt som Unesco Verdensarv og slutter med en aften i nutidens Madrid.

Se programmet for turen her


Cykelsafari gennem Sydtyrol

Sydtyrol er den italienske del af Tyrol syd for Brennerpasset. Det er både politisk og landskabsmæssigt et spændende område. Nærmest usynligt er der gennem dalene langs floderne anlagt super fine cykelruter.

Cykelruten Via Claudia Augusta har navn af romerske kejsere, som anlagde veje her. Ruten følger floden Etsch fra vest og passerer de meget flotte byer Merano og Bolzano. Undervejs ser man også et meget fotograferet kirketårn i Graun, som står med fødderne i en sø, mens både skibet og menigheden er væk.

Videre fortsættes gennem den fantastisk smukke Pustertal, som rammer Dolomitternes skulpturelle eroderede bjergtinder. Vi gennemfører en tur juni, hvor der måske er rester af sne på toppen over de grønne græsgange med lilla køer og flot blomsterflora i dalene. Deltagelse kræver medlemskab af Foreningen Frie Fugle.

Se programmet for turen til Sydtyrol her