Digital kommunikation & IT

Stine Bjerager og Annelise Dittmer på kontoret

HJEMMESIDER

Hjemmesiden er kernen i markedsføringen af jeres forening, virksomhed eller organisation. Hjemmesiden skal have en stærk visuel identitet. Den skal give brugerne lyst til at læse mere og foretage tilmelding, indmeldelse, køb og klik på vigtige links. Og alt design på siderne skal være brugervenligt udarbejdet – og det gælder selvfølgelig både på pc, tablet og mobil.

Ønsker I at få lavet en hjemmeside, så kan vi hjælpe jer. Vi laver WordPress-hjemmesider, som den du kigger på her.

Vi arbejder struktureret og sørger for at have jeres og jeres kunders/medlemmers behov i fokus under udarbejdelsen. WordPress er et godt valg, da det er et enkelt CMS-system med mange muligheder, som I let kan arbejde videre med efterfølgende.

En ny hjemmeside skal give jeres virksomhed eller organisation det helt rette udtryk og skabe flere aktive besøgende. Vi har fokus på en god struktur, flotte fotos/videos, enkle tekster, intuitive løsninger for brugerne, relevante funktioner, SEO m.m.

Vi kan også hjælpe med produktion af videoer og indhold til sociale medier.

REFERENCER

Nedenfor ser I links til hjemmesider, som vi har arbejdet med gennem tiden:
– Design og vedligeholdelse af Friefugle.dk 
– Design af Wellness-food.dk
– Rådgivning og vedligeholdelse CSR-i-praksis.dk 
– Design og vedligeholdelse Balletteatret.dk
– Design og veldigeholdelse af WormConsult.dk 
Formidling af friluftsliv på Friluftsguiden.dk
– Design af Dennyenordiskeflora.dk
– Design og vedligeholdelse ETOV.dk 
– Design og kodning i html Slangeruptennis.dk
.

Herudover har vi udarbejdet følgende nu nedlagte sider: Projektet Naturskattejagt, Biomedia, Perox, Kursusprogram i SUstyrelsen, Foreningen Økologisk Forum, Dansk Østrigsk Selskab, Dittmer Consult, Sider på intranettet i CSC.

 

FÅ FLERE KUNDER MED CRM (Customer Relationship Management)

Jeres kunder er hjertet i jeres virksomhed og implementering af CRM er et projekt, som kan holde styr på kunderne og samle al information i en database. Formålet er at styre tiltrækning og fastholdelse af kunder og det kræver forberedelse, forpligtigelse og samarbejde på tværs i jeres organisationen.

Vi hjælper gerne med forberedelsesaktiviteter som formulering af en handlingsplan og finde ressourcer til at realisere den.

Implementering af CRM er et projekt med en strategisk forretningstilgang, hvor teknologi, interne processer, medarbejdere og datahåndtering forenes på tværs af organisationen.

Ring til Annelise Dittmer på 24 62 45 99 eller skriv til Annelise@Friefugle.dk for at få mere at vide om implementering af en CRM-løsning hos jer.

 

NY KAMPAGNE – MARKEDSFØRING AF NYE PRODUKTER?

Vi tilbyder assistance til grafiske opgaver som billedbehandling, opsætning af foldere, opslag, produktion af videoer og præsentationer i Power Point.

 

Vores priser er både konkurrencedygtige og rimelige.